banner image
Quad kalandtúra!

Quad Kalandtúra!

Az élmény a biztonsági előírások megbeszélésével kezdődik. Ezt követően a résztvevők védősisakot kapnak, majd megmutatjuk a Quad felépítését. Először lassú tempóban vágunk neki a túra útvonalnak, hogy legyen idő a Quaddal ismerkedni. Az elsődleges technikák elsajátítása után kezdetét veszi az igazi élmény. Tapasztalt, gyakorlott túravezető irányításával haladunk a megtervezett útvonalon. Könnyebb, nehezebb, gyorsabb illetve technikásabb szakaszok váltják majd egymást. A nyeregben ülve érezhetjük és élvezhetjük a Quad kivételes képességét. A túra során bármikor lehetőség van pihenőt beiktatni.

A Quad vezetésének élményében az vehet részt, aki betöltötte a 16. életévét. A Quadozáshoz nincs szükség semmilyen korábbi tapasztalatra, és hölgyek számára is könnyen irányítható.

Javasoljuk, hogy a résztvevő olyan ruhát vegyen fel, amit nem sajnál összekoszolni, mivel a Quadozás során sár csapódhat fel. Tanácsos a hazaútra váltóruhát is hozni. Minden időben hosszú nadrágot és zárt cipőt kell viselni. Télen javasolt a meleg öltözet és a csizma viselete.

A túravezető kétszemélyes Quaddal vezeti a csapatot, így további egy barát, vagy családtag is részt vehet a túrán, akire 5 Euró/fő/óra összeget szükséges fizetni.

Útvonal: Előzetes egyeztetés alapján, megegyezés szerint. 

A rendelkezésre álló Quadok száma: 4 db. 2 személyes, 4 X 4-es automata sebváltós Quad + az idegenvezető Quadja.

Bérelhető min. 3 Quad, min 3 órára. (Például 2 db. vendég Quad + a túravezető Quadja)

Fontos megjegyzés: A túravezető Quadja is fizetés köteles. (Amennyiben a vendégek 2 járművet foglalnak, akkor a túravezető Quadját is beleszámítva, három Quadra számoljuk a fizetendő pénzösszeget.)

Árajánlat:

30 Euró/quad/1fő/óra
35 Euró/quad/2fő/óra

Jó szórakozást, kellemes időtöltést kívánunk!

Érdeklődni:
Nagy Árpád 004-0744 615452

Quad kalandtúra!
Quad kalandtúra!
cookie A sütik segítenek szolgáltatásaink biztosításában.