banner image
Balu park - Hargitafürdő!

Balu park - Hargitafürdő!

A Balu Park a Keleti-Kárpátok gyönyörű csúcsai között, Hargita hatalmas fenyõrengetegében terül el. A páratlan szépségű környezetben épült kalandpark másfél hektáron, 120 fára épített drótkötélpályával és 105 különbözõ nehézségi fokozatú játékelemmel várja kalandvágyó vendégeit.

Pályáink:
A hét kalandpályát különbözõ színek jelölik, így mindenki könnyen megtalálja a neki megfelelõ pályát. A gyerekek a sárga és a narancs színű szakaszokon próbálhatják ki magukat, ahol a feladatok az õ testmagasságukhoz és erõnlétükhöz vannak kialakítva. A felnõttek szórakozását négy pálya szolgálja, emelkedõ nehézségű akadályokkal. A kezdõ pályát mindenkinek végig kell bírnia, csak azután válthat nehezebb fokozatúra. A Balu Park különlegessége a Tiroli csúszópálya, ami 985 méteres hosszúságával Közép-Európa legnagyobb csúszópályája. Csapatépítõ pályánk vállalkozó szellemű társaságoknak kínál egyedi élményeket.

A biztonságért:
Az izgalmas kalandok közben a Balu Park biztonságos játékteret biztosít vendégei számára. A pályák használata elõtt kötelezõ a gyakorlópálya teljesítése, ez bemelegítésként és szintfelmérésként is hasznos. A park minden belépõje speciális védõfelszerelést kap, saját felszerelés használata tilos! A biztosítókötelek és a biztonsági öltözet használata pálya teljes hosszán kötelezõ. A kalandozást szakképzett segítõk és animátorok felügyelik.

A kalandparkot részvevõi saját felelõsségükre használhatják, ennek elismerésérõl a belépéskor nyilatkozni kell.
A pályák terveihez és építéséhez kipróbált francia technológiát alkalmaztak. A Balu Park tagja az Európai Kötélpályák Szövetségének (ERCA).

Egyéb lehetõségek
A kalandozás során megfáradt vendégeknek éttermünk és kávézónk kínál felüdülést.

Az élményeket megõrzendõ kínálunk képeslapokat, pólókat és további emléktárgyakat.

Aki többnapos tartózkodást tervez, komfortos menedékházunkban kellemes szállást talál.

A felejthetetlen kalandokon túl további élményekkel szolgálunk speciális Balu Ajánlatainkkal, melyeket választva kedvezményekkel élhet, szülinapi bulit vagy csapatépítõ tréninget szervezhet, de ajándék Balu-belépõt is igényelhet barátainak.

GYEREK 1 - Kezdõ kalandoroknak
A legkisebbeknek tervezett pályán a kötélhidak között házikó, mászófal, hurokhinta és rönkhíd teszi változatossá a kalandozást. Ha Tarzan-üvöltést hallunk, biztosan az itt függeszkedõ lurkóktól származik. Aki nem hiszi, járjon utána!

GYEREK 2 - Kicsi a bors, de erõs
Ha az elsõ pálya sikerült, bátran ajánljuk a folytatást a narancssárga pályán. Már az elsõ akadálynál hordókban kell átjutni a következõ pihenõig, de lesz még hintán csúszás, kötélháló, gumiabroncsok... Csupa gyereket-próbáló feladat! Sõt, ha nem vigyáztok, csõbe is húznak benneteket!

KEZDÕ - Bátorságpróba
A kezdõ pálya remek bemelegítésül szolgál a további kalandok elõtt, nagyvonalakban megismertet az alapfeladatokkal, akadályokkal, biztosító-felszereléssel...sõt, nem utolsó sorban saját erõnlétünkkel és bátorságunkkal is. Ha mindez megvan, irány a következõ pálya!

HALADÓ- Bátraké a szerencse
Ez a pálya már igazi kaland, noha teljesítése még nem igényel különlegesebb edzettséget vagy ügyességet. Itt is a már ismerõs kötelek, hinták, csúszkák, pallók, hordók és kötélhálók várnak...csak kicsit nehezebben, gyorsabban, magasabban.

PROFI - Aki mer, az nyer
Akik eddig könnyen vették az akadályokat, most felköthetik a nadrágjukat! Dupla kötelek és hinták, mozgó cölöphíd, hálóba-érkezõ csúszka, levegõben imbolygó mérleghinta és további nehézségek izzasztják a sokat-próbált kalandorokat. De a gyorsan sikló snowboard pálya mindenért kárpótol majd!

EXTRA - Adrenalinbomba
Csak erõs idegzetű és testfelépítésű kalandorainknak ajánljuk ezt a pályát. Ha szeretnél 14 akadályon keresztül, több méter magasban küzdeni az elemekkel, dacolva a gravitációval, vállalva a lehetetlent...akkor irány a fekete pálya!

TIROLI - Vigyázz! Kész! Csússz!
Közel egy kilometer száguldás egy kötélre kötve, ég és víz fölött...garantáltan életre szóló élmény lesz. Keresd a lila pályát és csússz!

CSAPAT - Mindenki egyért, egy mindenkiért
A 10 állomásra épülõ pályán egyszerre több ember is kalandozik, kölcsönösen segítve illetve nehezítve egymás elõrejutását. A közös munka közös öröme sok tanulsággal és felejthetetlen élményekkel gazdagítja a részvevõ csapatokat.

ÁRAK:
Gyerek belépõjegy: 35 RON
Minden 14 év, illetve 150 cm testmagasság alatti gyermek számára váltható.

Felnõtt belépõjegy: 45 RON

Csoportjegy: 10 fõ létszám felett váltható.

Kísérõjegy: Kísérõjegy váltható annak, aki gyermekét, hozzátartozóját kíséri, de a pályákat nem használja.

NYITVA TARTÁS:
Minden nap 09-19 óráig
A pénztár 16.30 órakor zár.

ELÉRHETÕSÉGEK:
Cím: Hargitafürdõ
Telefon: (+40) 0374 202 201
Mail: office@balupark.com

WEB: http://www.balupark.com

Balu park - Hargitafürdő!
Balu park - Hargitafürdő!
cookie A sütik segítenek szolgáltatásaink biztosításában.