banner image
Szerzői jogok

Azzal, hogy belép a http://www.erdelyikulcsoshazak.ro webszájt valamely oldalára, elfogadja az alábbi feltételeket:

A honlapon található tartalom az N.M.N.Turism KFT. szellemi tulajdona.

Az N.M.N Turism KFT, cím: 535600 Odorheiu Secuiesc, str. Lacatusilor, nr.5/10, jud. Harghita, Romania. Adószám: R 14912007, bejegyzési szám: J19/302/30.09.2002. fenntart minden, a lap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot.

A laphoz tartozó oldalak tartalmát és kialakítását nemzetközi és román törvények védik.

A kiadó előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a lap egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése.

A lap tartalmának egyes részeit - kizárólag saját felhasználás céljából - merevlemezére mentheti vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult a lap így többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára.

A http://www.erdelyikulcsoshazak.ro oldalai teljes egészében szerzői jogvédelem alatt állnak, azokból bármely részt kivágni, a megcsonkított részt pedig nyilvánossághoz bármely módon újraközvetíteni tilos.

Tilos továbbá a kiadó előzetes írásbeli engedélye nélkül a lap tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével nyilvánossághoz újraközvetíteni, még változatlan formában is.

A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. Az N.M.N. Turism KFT. követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.

Az N.M.N. Turism részéről: Nagy Árpád

cookie A sütik segítenek szolgáltatásaink biztosításában.